Avantajele aplicarii foliei auto

Inainte de a incepe aplicarea de folie auto, montatorul hotaraste impreuna cu clientul transmitanta si tipul de folie ce urmeaza a fi montata pe geamurile autovehiculului precizate de client. Pe geamurile laterale spate se poate aplica orice tip de folie dorita de client. In cazul in care clientul doreste aplicarea foliei si pe geamurile care sunt situate in campul de vizibilitate catre inainte al conducatorului (geamuri laterale fata, altele decat parbrizele) se verifica mai intai factorul de transmitanta a luminii, iar daca acesta depaseste valoarea de 70% , atunci se poate trece la urmatoarele faze ale procesului de aplicare a foliilor.

Masurarea transmitantei luminii se face cu un aparat digital special detinut de catre service-ul autorizat R.A.R.

Avantaje:

Reduc semnificativ caldura si stralucirea in interiorul masinii.

Reduc riscul ranirii cu cioburi in cazul unui accident, folia actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat.

Dau un aspect mai elegant exteriorului.

Protejeaza impotriva hotilor (Folie Antiefractie).

Resping peste 99% din radiatiile UV fara a innegri sau a colora geamurile masinii.

Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat.

Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor (dupa aplicarea foliei auto obiectele din interior - telefoane, genti, instalatie audio, marfa- nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori.

Dupa montarea foliei auto, din exterior nu se vede in masina iar vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna.

Rezistenta deosebita fata de factori externi este asigurata de un start metalizat acoperit de un strat de antizgariere.

ANPC

Copyright © TuningCox